برداشت ۲۹ هزار تن پیله تر پاچ باقلا در گیلان  

 

 

محمدی، رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

 

🔹 برداشت پاچ باقلا از ۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان، این محصول به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج مورد بهره برداری قرار گرفته است و پیش بینی می‌شود حدود ۲۹ هزار تن پیله تر با ارزش اقتصادی ۸۷۰ میلیارد تومان در کشت پاییزه پاچ باقلا برداشت شود.

 

🔹گیلان تنها استان تولید کننده پاچ باقلا در کشور بوده است، همه ساله این محصول در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان‌های استان کشت می‌شود، کشاورزان گیلانی از شهریور ماه اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته کرده و برداشت محصول پاییزه از نیمه مهر ماه در استان آغاز می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *